Mengapa tercari-cari? Sedangkan ianya berada dalam rumah anda sendiri!

0 comments Saturday, September 25, 2010
Salam hormat,

Saya masih setia di sini bersama anda untuk terus berkongsi sesuatu yang bermanfaat walaupun badan saya lemah akibat demam. Saya tidak mahu apa-apa balasan dari anda. Cukuplah secebis doa dari anda semua agar saya sembuh dari demam saya ini. Terima kasih kerana sudi membaca untuk anda!Adakah anda masih tercari-cari, di manakah peluang untuk mengumpul duit? Mungkin ada diantara anda pembaca blog ini yang  hujung tahun ni dah nak bertunang, tapi duit tak cukup-cukup lagi? Hantaran RM10,000, mana nak cekau? Duit belanja kahwin dan kenduri lagi. Huh, peningkan?!

Lepas tu, kereta pula kena hantar servis pula hujung-hujung bulan ni. Servis kereta bukannya murah. RM200-RM300 pula tu. Yang dah berkahwin lain pula ceritanya. Anak nak pergi campinglah, duit nak beli barang rumah lagi, duit untuk bil lagi. Tapi.........gaji kecil je pun. Hurm… Jangan mengeluh, teruskan pembacaan anda.

Macam-macam masalah yang timbul bila kita tidak ada duit kan anda?

Jangan risau, post ini bakal membantu anda. Sebelum itu, saya nak beritahu bahawa ini bukanlah skim cepat kaya, atau MLM, atau Adsense dan yang sewaktu dengan mereka. Saya tak kata itu semua tidak boleh memberikan duit kepada anda. Tapi ia mungkin memakan masa yang lama.


Dan apa yang bakal saya beritahu anda ini adalah panduan untuk orang terdesak sahaja. Jika anda tidak terdesak, saya minta maaf banyak-banyak kepada anda. Anda juga boleh tutup tab blog saya ini kerana post ini bukan untuk anda. Jika anda terdesak, teruskan membaca ok..;)

Mengapa saya katakan demikian?

Memperkenalkan, Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my. Jika anda benar-benar terdesak, tentulah anda sanggup buat apa sahaja, hatta, menjual hanphone kesayangan anda. Betulkan apa yang saya tulis tu. Orang dah terdesak, apa pun dia akan buat. Betul?

Ya, dengan Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my, anda akan diajar 5 cara untuk buat duit pantas atau lebih dikenali juga DUIT TERDESAK. Sifu pemasaran internet saya, Raja Kamil (www.rajakamil.biz), telah berjaya dapatkan RM13, 000 dengan teknik ini. Apa yang bestnya, ialah, ianya dalam tempoh 2 hari sahaja. Tak logik? Jom tengok dulu!


Tak mengapa, anda lawati dulu laman web Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my ini, dan anda nilaikan sendiri.

Pesan saya, dengarlah kata hati anda. Berikan peluang buat diri anda mencuba sesuatu yang berbeza kali ini. Akhir kata, salam kejayaan. Dan duit untuk orang terdesak ini sudah ada di depan mata anda! Jadi, apa anda tunggu lagi? Jangan tunggu sampai duit anda habis baru teringat nak dapatkan panduan ini.

Ingat ya, harga runtuh RM70 ini sah sehingga 27 Sept saja! Kemudian ia akan dinaikkan kepada harga asal RM150. Saya tidak tahu bila harganya akan turun semula. Beli sekarang sebelum harga dinaikkan! Ok, kita jumpa lagi dalam post yang akan datang ya.


Read On

Surat Khabar Lama, Old News Paper, Pia Per Lia Me...

0 comments
Salam hormat,


Apa khabar anda semua hari ini. Saya masih lagi ingin berkongsikan cara buat duit mudah dalam masa 24jam. Saya sendiri yang melakukannya. Dan yang paling penting itu adalah pengalaman saya sendiri menjual di web mudah.my. Saya cuma boleh beritahu anda cara, tetapi anda yang perlu melakukannya sendiri.

Nak baca pengalaman saya? Saya ada berikan testimomial di Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my

Biasa dengar tak anda dengar van bising-bising seperti dalam tajuk di atas? Ya, sama macam tajuk tu kat kediaman anda? Pasti ada bukan. Ya, saya memang biasa dengar. Masa kecil-kecil dulu, selalu juga saya jual surat khabar lama. Dapatlah saya beli Tamiya (alah kereta mainan yang guna bateri tu). Selain van surat khabar lama, ada juga van yang beli barang-barang terpakai. (tak kisah van/lori/motor tiga roda ye)


Jika anda nak tahu, salah satu sumber pendapatan saya adalah dengan menjual barang-barang terpakai. Sebenarnya ia lagi menguntungkan dari anda biar barang tersebut terbiar dan menyemakkan kawasan rumah anda. Van tadi tu macam-macam yang dia beli. Dari basikal buruk, hingga ke kereta buruk.

Tapi itu dululah, sebelum saya dengar Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my oleh saudara Raja Kamil (www.rajakamil.biz).

Sekarang ni, semua barang terpakai (baca: tak pakai), saya jual dekat mudah.my. Sebenarnya ia lagi menguntungkan. Bayangkan, sebuah motor yang hanya dibayar RM50 sahaja jika dijual di kedai besi buruk, saudara Raja Kamil dapat jualnya pada RM13,000 (baca: banyaknya) bila menjual di mudah.my.
Ya, RM13,000. Banyak atau tak? Berapa lama ke nak dapat RM13,000 tu?

Mungkin tak besar jika itulah pendapatan yang anda boleh capai dalam sebulan, tetapi bagaimana pula jika RM13,000 itu diperolehi dalam 2 hari sahaja? Ya. Terima kasih kepada Raja Kamil, kerana sudi menerbitkan panduan ini.

Kalau anda hendak mempelajari bagaimana beliau menghasilkan jualan tersebut, layari Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my hari ini juga.

PS : Dalam sehari, beliau hanya terima 3 pembelian sahaja !!!

PSS : Harga RM70 je sekarang ni. Tapi sampai 27 Sept ni je tau. Jika anda sudah dapat gaji baik beli sekarang sebelum Raja Kamil menaikkan harganya semula. 

PSSS :  Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my dalam bentuk audio ye. Bukan ebook, anda perlu dengar, fahamkan dan buat. Then, dapat la duit dari hasil usaha anda tu. Kalau tak faham, boleh ulang dengar banyak-banyak kali.

PSSSS : Jangan lupa beli Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my untuk kesenangan anda!

Cukuplah pesanan saya tu. Banyak pulak rasanya. Hehe, tangan ni gatal nak menaip agaknya. Itu yang banyak tu. Selagi saya mampu, saya akan membantu anda. Sebab apa? Sebab ia sangat mudah untuk dilakukan. Jumpa lagi...


Read On

Mengenai Penulis

Penulis merupakan seorang pelajar yang masih menuntut. Berminat dalam bidang kejuruteraan, perniagaan internet dan juga hubungan. Penulis juga ingin menyebarkan/berkongsi ilmu yang ada, supaya ia tidak menjadi sia-sia. Selamat membaca dan salam perkenalan.

Ikhlas,

Norazwan aka Juan