Rahsia Pakar Affiliate Kerajaan Yang Terbongkar

0 comments Tuesday, February 16, 2010
Salam sejahtera.

Hari ini, saya tak sabar-sabar nak beritahu nak berkongsi dengan anda semua. Haha. Mesti kalian agak pelik bukan, mengapa Juan jadi begini. Ianya berkenaan satu berita terbaru dari dunia internet Malaysia dari salah seorang SIFU Juan di internet ni.

Begini ceritanya.

JaMaL sifu Juan ni, yang juga dipanggil sebagai Affiliate Kerajaan, telah pun melancarkan produk ebooknya yang terbaru dan tersangatlah istimewa, iaitu..

“Rahsia Affiliate Kerajaan”

Sungguh istimewa dan unik tajuk ebooknya ni bukan? Pasal apa ye ebook tu? Yang sebernarnya ianya adalah pasal teknik-teknik yang digunakan oleh JaMaL dalam pemasaran affiliate sepanjang 2009. 4 teknik pemasaran internet terhebat dari JaMaL.


Jika anda masih tidak kenal dengan sifu Juan ni, biarlah Juan ceritakan serba sedikit yer.. Beliau adalah seorang newbie yang berjaya dengan sangat pantas dalam pemasaran internet terutamanya dalam pemasaran ebook dan juga affiliate sepanjang 2009. Beliau telah jana 6 angka income sampingan di internet sepanjang 2009! Satu pencapaian mengkagumkan bagi seorang yang masih baru (newbie). Untuk makluman, JaMaL berjaya jana income sebanyak itu dengan hanya part time, di mana di siang hari beliau bergelar sebagai seorang jurutera.

Lihat…

Seorang yang baru mampu untuk berjaya sepantas itu dengan masa yang terhad, dengan sibuk dengan kerjaya, urusan keluarga lagi. Tiada yang mustahil! kerana anda juga boleh jana income di internet seperti sifu Juan nie. Untuk berjaya, kita perlu tiru orang yang berjaya.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan Rahsia Affiliate Kerajaan ini?

Klik banner di bawah:


Sekian saja, di lain masa Juan akan sampaikan apa-apa
Info berkenaan Rahsia Affiliate Kerajaan ini.

Sekian.

Norazwan aka Juan

Sahabat internet anda.
Read On

Mengenai Penulis

Penulis merupakan seorang pelajar yang masih menuntut. Berminat dalam bidang kejuruteraan, perniagaan internet dan juga hubungan. Penulis juga ingin menyebarkan/berkongsi ilmu yang ada, supaya ia tidak menjadi sia-sia. Selamat membaca dan salam perkenalan.

Ikhlas,

Norazwan aka Juan