Seminar Pakar Affiliate, Quality Hotel, Kuala Lumpur.

0 comments Sunday, January 24, 2010
Salam sejahtera.

Sebelum apa2 Juan ingin meminta maaf kepada semua sebab dah seminggu tak update blog ni. Agak sibuk juga minggu pertama selepas mendaftar untuk semester baru ni. Tugas sebagai ketua/wakil kelas pun bermula selepas cuti sem selama 1bulan. Bukan tu aje. Tugasan dari pensyarah pun dah belambak nak disiapkan. Tapi kerana Juan dah jatuh hati untuk berblog ni, Juan luangkan juga masa untuk menulis dan terus berkongsi dengan anda semua.

Baiklah, berbalik kepada tajuk yang dinyatakan di atas. Juan baru balik dari menghadiri seminar Pakar Affiliate di Quality Hotel, Kuala Lumpur. Ape yang Juan dapat rungkaikan di sini, ia merupakan perkongsian yang baik dari 2 orang usahawan internet yang tidak asing lagi iaitu Patric Chan dan Zamri Nanyan. Banyak ilmu yang mereka berdua kongsikan untuk para peserta. Banyak ilmu baru yang Juan dapat dari mereka ni. Memang tak sia-sia pergi.

Bukan setakat tu aje. Juan juga dapat berjumpa dengan dan berkenalan dengan lebih dekat para usahawan internet yang mana sebelum ini kenal nama dan tengok gambar je.
Antaranya Jamal, Mazli Nazri, Zarul Umbrella dan ramai lagi la. Kalau nak tulis, banyak sangat. Hehe. Banyak perkongsian mereka ni. Hihi, tak kedekut ilmu pulak tu. Ramah2 semuanya walaupun sudah terkenal dan mempunyai nama di arena online bisnes ni.

Owh, sebelum terlupa ni. Terima kasih kepada bro Jamal yang sudi belanje makan sebelum balik. Hihi. Makin murah rezeki bro pasni. InsyaAllah. Senang cite, terima kasih kepada semua la. Sebab banyak ilmu yang kalian kongsikan. Walaupun sikit, bila dah himpun semua tepu jugak kepala Juan ni. Haha. Macam2 cerita ada. Yang baik, tak berapa baik, nasihat, kata2 semangat dan macam2 lagi la yang Juan dapat masa seminar Pakar Affiliate ni. Thanks to all.

Patric Chan banyak kongsikan pengalaman dan tips beliau untuk menjana pendapatan dengan internet. Bukan tips aje, "trick" pun ada dikongsikan kepada peserta masa seminar. Huhu. Owh ya, jika anda belum dapatkan lagi produk dari Patric Chan dan Zamri Nanyan ini, anda boleh dapatkan di bawah ini. :)Ok la. Jam laptop Juan da menunjukkan 4.05am. So, mata ni pun dah tak boleh nak tahan. Juan nak masuk tidur dulu. Lagipun pukul 9am nanti ada meeting pula. :)

Sekian,

Norazwan aka Juan

Sahabat internet anda.
Read On

Mengenai Penulis

Penulis merupakan seorang pelajar yang masih menuntut. Berminat dalam bidang kejuruteraan, perniagaan internet dan juga hubungan. Penulis juga ingin menyebarkan/berkongsi ilmu yang ada, supaya ia tidak menjadi sia-sia. Selamat membaca dan salam perkenalan.

Ikhlas,

Norazwan aka Juan