Pengenalan.

0 comments Sunday, December 6, 2009


Salam dan selamat sejahtera kepada anda semua yang melawat blog saya ini.

Tujuan saya buat blog ini adalah untuk memberikan/berkongsi kepada anda semua info-info yang saya rasakan berguna kepada diri saya dan anda. Atau apa saja yang saya rasa perlu untuk dikongsikan untuk anda semua.

Diharapkan apa yang bakal saya/kalian kongsikan dan hidangkan kepada pelawat blog ini semua nanti merupakan sesuatu yang bermanfaat. Seterusnya dapat membantu saya/kalian lagi di dalam kehidupan yang semakin mencabar ini.

Jika anda sebarang persoalan atau kemusykilan. Saya galakkan anda untuk bertanya kepada saya/pengunjung blog ini. Dari pihak saya, saya akan cuba untuk menolong anda sebaik mungkin. Jika saya tidak boleh menolong anda, saya akan cuba dapatkan jawapan daripada mereka yang lebih berpengalaman.

Saya suka untuk memberitahu anda ini adalah personal blog. Dan di dini hanyalah perkongsian saya dan blogger2 kepada semua pelawat blog. Sekian saja pada post kali ini. Diharapkan anda sudi untuk berkongsi pengalaman anda atau apa2 yang berkaitan disini. Agar pembaca lain juga dapat manfaatnya.

Sekian, terima kasih kerana sudi melawat blog saya ini.

Norazwan aka Juan,

Sahabat internet anda.
Read On

Mengenai Penulis

Penulis merupakan seorang pelajar yang masih menuntut. Berminat dalam bidang kejuruteraan, perniagaan internet dan juga hubungan. Penulis juga ingin menyebarkan/berkongsi ilmu yang ada, supaya ia tidak menjadi sia-sia. Selamat membaca dan salam perkenalan.

Ikhlas,

Norazwan aka Juan